Over ons

Persoonlijke aandacht

Echte individuele aandacht voor de situatie van een specifieke leerling. Iedere leerling bouwt een band op met de eigen studiecoach die verantwoordelijk is voor de volledige huiswerkbegeleiding. Deze begeleider heeft regelmatig contact met ouders en indien wenselijk ook met school. Daarbij is samenwerking het fundament voor vertrouwen.

.

Begeleiding

Continuïteit wordt gewaarborgd door de één-op-één begeleiding van de eigen studiecoach, maar ook door het digitale leerlingvolgsysteem waarin de schoolopdrachten worden gedocumenteerd.

.

Kwaliteit

Pedagogisch inzicht en kwaliteit van de studiecoaches waardoor niet alleen het korte termijn doel van het verbeteren van de schoolresultaten, maar ook het lange termijn doel van zelfredzaamheid en zelfstandigheid binnen het schoolsysteem wordt gewaarborgd.

.

Flexibiliteit

Flexibiliteit geeft Eduteam de ruimte om daadwerkelijk aan te sluiten op de behoefte van leerling en ouders. De opzegtermijn van een maand zorgt ervoor dat leerlingen kunnen afbouwen op het moment dat dit aan de orde is, zonder dat dit wordt beïnvloed door een contractduur.

.

Veiligheid

Veiligheid waarbij vertrouwen en aandacht centraal staan. Het leerlingvolgsysteem is hierbij een hulpmiddel. Daarnaast vindt de begeleiding plaats binnen een schoolgebouw en zal dus vertrouwd zijn.

.

Ontwikkeling

Het digitaal leerlingvolgsysteem zorgt ervoor dat altijd duidelijk is wanneer een leerling wordt verwacht, welke taken moeten worden uitgevoerd en met welke uitdagingen en specifieke kenmerken van de leerling rekening moet worden gehouden. Vorderingen en aandachtspunten worden hierin genoteerd..

.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

BEDRIJFSGEGEVENS

Adres (Hoofdlocatie)

Groen van Prinsterersingel 44

2805 TE, Gouda

Telefoon

0648766283

KvK-nummer

63295016

SOCIAL MEDIA